Tijmen 18 jaar

7 december 2002 was een topdag!

Deze pagina is helemaal voor jou! Omdat 18 jaar worden toch een mijlpaal is. Het ook een bijzondere tijd is nu en we je echt wilde verrassen. 

Veel plezier!

Lieve Tijmen, 

Van harte gefeliciteerd met je 18de verjaardag. Jammer dat we er niet bij kunnen zijn na al die jaren. Leuke dag de 7de. Groetjes en een knuffel van, 

Joost, Miranda, Mik, Leanne en Ties

Lieve Tijmen, 

Volgend jaar proosten we weer live op jou, maar nu doen we dit op deze manier. Maak er in kleine kring  toch een grootse en feestelijke dag van. Een verjaardagshug van ons:

Annabel, Marijn, Pim en Nicolet

Gezelligheid!

Veel gezien, veel gelachen. Altijd gezellig met elkaar. Geniet. Cheers!

Liefs, 

Jacqueline, Jonah, Simcha en Maaike

Hoi Tijmen,

Gefeliciteerd met je verjaardag. Geniet van het 18+ zijn! Maak er een mooie dag van en geniet van je cadeautje. Van mij ook een kleine bijdrage voor <verrassing>. Hoop dat je het leuk vindt .

Groetjes Lotte

Hallo lief vriendje van me,

Gefeliciteerd met je 18de verjaardag! Ik wens jou heel veel plezier met dit cadeau!

Liefs Anne

Tijmen, 

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Succes met je school en dat je snel voor je rijbewijs slaagt.
Wij wensen je een fijne verjaardag.

Groet van Hinke en Opa

Hoi Tijmen, 

Gefeliciteerd met je 18de verjaardag. We hopen dat je ondanks de Corona toch een leuke dag zal hebben. Er zijn in iedergeval heel veel mensen die van een afstand aan je denken en een feestje met je mee vieren. Geniet er van
( mag je eindelijk bier drinken maar dat deed je natuurlijk al).

Anja, Arjon, Bowen, Romy, Kiki & Joske

Hoi Tijmen, 

Om te beginnen, van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag! Deze leeftijd is echt een mijlpaal. Eindelijk mag je alles doen wat je sinds een paar jaar al illegaal doet, haha! Erg fijn weet ik uit ervaring. 

Stiekem vind ik het best een beetje gek dat je inmiddels al zo oud bent. Er zit nog altijd in mijn hoofd dat je mijn kleine broertje bent, maar ik moet er misschien maar een keer aan gaan wennen dat je mijn grote kleine broer bent en ik je trotse grote broer! 

Zoals de meeste mensen heb ik, samen met Lotte, ook wat bijgedragen aan ...... Ik denk dat we nog wel even binnen zitten dus het is volgens mij een ideaal cadeau!
Naast dit, heb ik ook nog wat anders voor je, maar dit zal ik zelf wel even toelichten als ik er ben.

Heel veel plezier met de cadeaus en maak er wat moois van! 

Marijn

Lieve Tijmen

18 jaar is een heel bijzonder jaar je bent nu voor de wet volwassen. Ik hoop dat je een heel fijn leven als volwassene zult hebben. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Kusje van oma en een hand van Tonny

STOP!

Het is nu bijna zover....

Aangeboden door:

Willem, Sere, Linda, Tom en Kijn;  Oma en Tonny; Opa en Hinke; Anja, Arjon, Bowen, Romy, Kiki en Joske; Theo en Geerda; Truus, Heidi, Vitesh & Lenny

Mirjam, Luc, Marijn en Lotte; Anne; Seth, Maud, Floor, Pien, Mees en Suus; Geor, Rob, Joey & Nash

Jacqueline, Simcha, Jonah en Maaike; Gelske, Derk en Jorrit; Joost, Miranda, Leanne, Ties en Mik; Nicolet, Pim, Annabel enMarijn