Referenties & ervaringen

Het was vertrouwd en ik voelde mij in goede handen.

Wat een bijzonder weekend hebben we gehad. 
Prachtig om te zien hoe mooi iedereen in wezen is en hoe dat zichtbaar wordt als alles gezien mag worden. Jullie weten een setting te creëren waarin dat mogelijk wordt gemaakt, naar mijn idee vooral doordat jullie jezelf zijn.
Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe moeiteloos je een onbekende kunt representeren als je je denkhoofd aan de kant zet en ook hoe gemakkelijk je een (zo goed als) onbekende accepteert als representant van iets of iemand die dicht bij je staat. Niet helemaal nieuw voor me en toch opnieuw weer bijzonder.

Hanneke 

Systemische zomer retraite
 Augustus 2020

Ik heb mogen ervaren hoe bijzonder het systeem werk is, en ik heb echt een oud stuk 'opgeruimd' voor mijn gevoel, ik voel me dan ook 10 keer lichter!
Ook was het een veilige omgeving om dit te kunnen doen en je kwetsbare kant te kunnen tonen. Er was heel veel liefde omdat je met elkaar echt op zielsniveau werkt.
Heel mooi om te ervaren. Ik kan hier nog lang mee voort, het heeft me zeker goed gedaan.
Bedankt voor jullie liefdevolle en vakkundige begeleiding.

Cynthia

Systemische zomer retraite
juli 2020

Ik heb deelgenomen aan de workshop "Introductie Opstellingen" onder begeleiding van Mirjam Halkes. Ik ondervond doorleefde deskundigheid, betrokkenheid en liefde. Het was vertrouwd en ik voelde mij in goede handen. Ik wilde systemisch werken met opstellingen ervaren door er aan deel te nemen, en dat is gelukt. Compliment aan het team van Welopstellingen en Mirjam in het bijzonder als trainer.

Hans

introductie workshop opstellingen
januari 2020

Het galmt nog even na vandaag, en daar genieten we van.
Nogmaals dank voor jullie zijn, Sylvia en Mirjam. Proficiat…..dames.
Het lijkt me toch ook deels spannend om elke keer, hoe bekend ook het proces, weer met een nieuwe groep te starten,  waar je ook even bij woont en deel van uit maakt.
De gemoedelijkheid en zorg die jouw daadkracht omhulde was fijn Sylvia, en Mirjam jouw eerlijkheid en vakkundigheid werden omhuld door humor……waren zo mooi. En ook het niet meteen verbinden, waar ik in het begin even aan moest wennen was en is goed. Het was fijn voor mij als onderzoeker of alles willen snappen-persoon. Dat  er nu vanuit de zielsstem of intuïtie, of het diepe weten werd gewerkt, en de ratio alleen als dienaar mocht fungeren was lavend.

Wilco

Retraite
December 2019

Wat was het een geweldig mooi weekend! Inspirerend, verbindend, rust, vertrouwen geven en voelen. De begeleiding van Sylvia en Mirjam kwam recht uit hun hart en was warm, zacht en heel prettig leidend. Iedereen enorm bedankt, ik heb durven en kunnen loslaten Wat was het een geweldig mooi weekend! Inspirerend, verbindend, rust, vertrouwen geven en voelen. De begeleiding van Sylvia en Mirjam kwam recht uit hun hart en was warm, zacht en heel prettig leidend. Iedereen enorm bedankt, ik heb durven en kunnen loslaten.

Annemieke

Retraite
December 2019

De opstellingenavonden zijn steeds heel prettige avonden, ontspannen en bijzonder dat ik steeds zo makkelijk van alles ervaar als representant.

Cindy

Opstellingsavonden 2019

Ik wil jullie graag laten weten dat de opstelling me zoveel rust heeft gebracht in de relatie met mijn moeder! Mijn relatie met haar is veel meer ontspannen doordat ik nu met andere ogen naar haar kan kijken.

Barbara

Opstellingsavonden 2019

De avond en het weekend die ik bij jullie heb gevolgd, werken nog altijd door in mijn leven. Het ontdekken dat ik goed ben zoals ik ben en mag laten wat van een ander is, brengt me zoveel verlichting en voel me momenteel heel gelukkig door allerlei inzichten.

Leonie

Opstellingsavonden 2019

© 2021 Reseth Opstellingen

Delen