Nieuws

Reseth | Relief | Restart

Chakra Opstellingen

Vanaf oktober 2020 te boeken!

Het opstellen van jouw chakra’s geeft feilloos informatie over hoe het daar is. Elke chakra representeert een specifiek thema of aspect in jouw leven. We doen interventies om stroming mogelijk te maken. In alle vrijheid bewegen in je lijf en je leven. Vanaf oktober zullen we deze vorm van opstellingen doen gaan aanbieden. Meer info volgt!

Extra zomer retraite

21 tm 23 augustus 2020

We gaan er nog een doen! Veel mensen lieten weten dat onze eerdere weekenddatum hen niet paste, dus: nieuwe mogelijkheid voor een systemische weekendretraite in augustus. De aanpassingen die we moesten doen ivm het Corona virus waren goed in te passen. Afstemming hierover elke keer weer is belangrijk. We hebben ook een nieuw type opstelling aan ons reportoire toegevoegd: de Chakra opstelling. Verrassend veel inzichten hebben we op kunnen doen voor een tweetal deelnemers door hun chakra's op te stellen. Misschien moeten we hier nog eens iets mee. Voor nu: fijne zomer! 

Gelucsmomenten

1 juni 2020

Niet iedereen gedijt goed in het aanzicht van geluk!

Maar voor wie het graag omarmt en vindt dat het naar meer smaakt hebben we de GELUCSMOMENTEN in het leven geroepen.Op dit online platform komen inspirerende mensen bij elkaar om hun kennis en kunde op een laagdrempelige manier met je te delen.Voor prijzen tussen de 15 en 20 euro kun je op verschillende data workshops of bijeenkomsten kiezen waar je bij aan wil haken. Je kunt je kaartje van tevoren kopen en op de dag zelf krijg je een link waarmee je eenvoudig in kunt loggen. Ik ben heel geluccig dat ik aan dit initiatief mag deelnemen.

Kijk voor meer informatie en het uitgebreide programma op www.geluc.com/gelucsmomenten

We treat

17 mei 2020

Ik ben een 10! Initiatiefnemster Georgia van der Gen trakteert alle vrouwen op een 3 daagse. Met het We treat congres hopen we meer vrouwen te bereiken en uit te nodigen zichzelf te waarderen. ALS je dat al zou willen. De kracht van We treat schuilt vooral in het luisteren, ervaren en kijken naar andere vrouwen die vertellen over hun uitdagingen en hun leven. Bekijk en ervaar het vrijblijvende aanbod en kies wat bij jou past. Ik ben een 10! En daarbij gaat het –natuurlijk – niet om het cijfer 10, maar om waar het voor staat. Om de mate waarin jezelf waardeert. Jij bent je beste jij! Het opstellingswerk leent zich heel goed voor onderzoek hierin, wat weerhoudt jou, wat helpt jou? Ik ben dan ook blij dat ik hierin mag faciliteren. Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt op te kijken op welke wijze We treat op 18, 19 en 20 september 2020 kan worden vormgegeven. Het zal een mix worden van 'live' en online ontmoetingen. 

Kijk voor meer informatie op www.wetreat.eu

Corona

12 mei 2020

Natuurgeweld... er gebeurt veel op dit moment in de wereld. Overweldigende gevoelens van misschien angst of onveiligheid. Toch ligt er ook een uitnodiging om juist nu te vertragen, goed voor jezelf te zorgen en de verbinding met je hart te koesteren. Hartbewustzijn, actief verbinden met je hart, steeds opnieuw zal behulpzaam zijn voor jezelf en voor anderen. Daarin schuilt de collectieve meerwaarde die in deze periode nog meer in het licht mag komen te staan en positief symbool staat voor verandering

De titel van een nieuwsbericht

25 Maart 2020

Gewoon een muurschildering. Gemaakt door een onbekende. Zo geraakt door de intensiteit van dit kind. De onschuld, de engel, het vertrouwen en de angst in jou, in mij, in ons. Vindplaats: Curacao, 

Een halve eeuw

18 februari 2020

at is jouw leef-tijd? 2 weken geleden ben ik 50 geworden en stond even op het hoogste punt van zonovergoten Curaçao. Overvloed! Liefde stroomt. Terug thuis overvalt mij gek genoeg een zwaar gevoel. Grote delen van mijn tijd breng ik nog altijd door vanuit een ‘moeten’. Mijn systeem komt volledig in opstand. Kennelijk tijd om nog een laag dieper te voelen of ik ‘leef’ in alle opzichten. Stel het eens op! Deze vraag opstellen is behulpzaam om zichtbaar te krijgen wat vastzit. Het opstellingswerk leven is voor mij moeiteloos en helder. Ik ben benieuwd wat zich zal tonen. Een nieuwsgierigheid die al direct recht doet aan ‘leven’. Groei zit nooit in het bekende, maar juist in het onbekende. Wat mag nog gezien, ervaren of gevoeld worden. Leef jij je mooiste leven?

© 2020 Reseth Opstellingen

Delen