Opstellingen

Verander je perspectief 

Opstellingen: Verander je perspectief

Familie opstellingen of systemisch werk inspireert steeds meer mensen. En dat is niet voor niks. Een opstelling helpt je om zicht te krijgen op patronen, vragen of thema's in je leven waar je al langere tijd tegenaan loopt, maar nog geen blijvende verandering in hebt kunnen realiseren.
We denken van alles te weten, te begrijpen en toch is niets zo moeilijk als uit je eigen patronen te stappen, je hart te volgen of voluit te leven. Er lijken soms drempels te zijn die nauwelijks met logica of gezond verstand zijn te verlagen, laat staan op te heffen. 

Juist dan is een systemische aanpak effectief en laagdrempelig. Het enige wat het vraagt is een open houding en gezonde dosis nieuwsgierigheid. Doordat we in een opstelling werken met representanten kan informatie aan het licht komen die tot op heden niet zichtbaar was. Dat is precies wat een opstelling doet: het onzichtbare zichtbaar maken! Hierin ligt een transformerende kracht die als vanzelf door de vraagsteller kan worden ervaren.
Mijn familie, netjes op een rij. Ik hoor bij hen en zij bij mij. Allemaal horen we erbij en hebben een eigen specifieke plek. 

Dat is een van systemische wetmatigheden waar we mee werken tijdens een opstelling.

Ben je nieuwsgierig naar hoe systemisch opstellen werkt en wil je dat wel eens zelf ervaren? We nemen je graag mee in de wonderlijke en diepgaande werking van systemische opstellingen. Ook als je al wel ervaring hebt een mooie manier om je weer eens met het systemisch wetende veld te verbinden. Als representant kom je ook in de unieke gelegenheid om een scala aan ervaringen op te doen, die vaak ook raken aan jouw eigen persoonlijke thema's.

© 2021 Reseth Opstellingen

Delen